Włoskie klopsiki z sosem

Oh my God!!!! Sama nie mogę uwierzyć, że takie pyszne klopsiki zrobiłam – szczególnie, że w zasadzie to jest mój przepis. Posłuchałam rady mojego znajomego Włocha Massimo, który poradził dodać parmezan i natkę pietruszki do klopsików. Zamiast białej bułki ja użyłam brązowy chleb nasączony mlekiem.
Muszę przyznać, że mięso które kupiłam było świeże i wspaniałej jakości i takowe gorąco polecam!

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s